By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Without contracts, I got it immediatelyI dont get it, when you collect contracts?
Ja igram sa fuegosima imam 3 ruby i dobio njega.. bit ce za compound ubojito hahhadobar je za utrpat u talent
From free chest?!Without contracts, I got it immediately
Moj savjet: koristi sic koji obuhvaćaju sve trupe a ne samo 1 squad... tipa: diego pa stavi talent fuega na njega il nabildaj rakete jer dok ti dođu 46+ na mapu zaboravi bez raketa igrat kad imaju rockete i pirseve 40k+ health...Ja igram sa fuegosima imam 3 ruby i dobio njega.. bit ce za compound ubojito hahha
Yes lol, from free chestFrom free chest?!
Ma ne brini, igram sa 4 Diega..i na njima uzimam talente za firebomb ili missile, nista drugo.. imam vec 5/5 missile, 3/5 missile, i na svakom imam jedan talent za firebomb 4/5 ili 3/5 .... kazem ruby je samo za compound, nista drugo.. jucer sam taman dobio talent za fuego dmg, al sam ga preskocio, jer uzimam samo missile ili firebomb heheMoj savjet: koristi sic koji obuhvaćaju sve trupe a ne samo 1 squad... tipa: diego pa stavi talent fuega na njega il nabildaj rakete jer dok ti dođu 46+ na mapu zaboravi bez raketa igrat kad imaju rockete i pirseve 40k+ health...
Ostalom ja ulazem vecinom u obranu, trebao bi jos ove u obrani dic na rank 5 i bacit talent.. cekam reapera da dobijem i odmah na rank 5 hahaha i talenta 2 bacit.. stvar je sta cu morat jednog hectora maknut A trenutno imam 24k bonus na PCMoj savjet: koristi sic koji obuhvaćaju sve trupe a ne samo 1 squad... tipa: diego pa stavi talent fuega na njega il nabildaj rakete jer dok ti dođu 46+ na mapu zaboravi bez raketa igrat kad imaju rockete i pirseve 40k+ health...
Samo udaraj! E da sta nedodes do nas?Ostalom ja ulazem vecinom u obranu, trebao bi jos ove u obrani dic na rank 5 i bacit talent.. cekam reapera da dobijem i odmah na rank 5 hahaha i talenta 2 bacit.. stvar je sta cu morat jednog hectora maknut A trenutno imam 24k bonus na PC
Berardo.I got another Bernardo in a free chest !
I have a problem, I don't know.. But from the beginning i say Valesco (not Velasco) , i say Ignicia (not Ignacia) and i say missle (instead of missile)Berardo.